Memorial Hizmet Hospital | Medical Care | Istanbul, Turkey
Showing results for All


 Tap search button to expand search options

Refine Search Parameters
Choose Medical Centers Worldwide
Filter your search by any combination:
by Medical Center Name
by Treatment
by Specific Procedure
by Country
by City
Click SEARCH
Get a FREE Quote
Free Service
No Obligation
Quick & Easy

Memorial Hizmet Hospital | Romanian Patient Center Located at
Merter-Bahçelievler E-5 yanyolu,Eserkent yani,Bahçelievler , Istanbul, Turkey.
Phone: +1-303-500-3821 info@placidway.com ISO belgelendirme ve hastalar ilk sloganı hizmet kaydı ile ultra modern hastane, Hizmet Hastanesi birçok diğer hizmetler arasında obezite cerrahisi, organ nakli, plastik cerrahi, kalp ameliyatları, ortopedik ameliyatlar sunmaktadır. Anti-AgingCancer TreatmentCosmetic/Plastic SurgeryDentistryENTExecutive HealthcheckEye/Lasik CareFertility TreatmentGeneral MedicineGeneral SurgeryGynecology TreatmentHeart Care/SurgeryInfertility | IVFLaparoscopic SurgeryMedical Spa TreatmentNeurologyObesity/Bariatric SurgeryOrgan TransplantOrthopedic/Knee SurgeryOthersPediatric TreatmentRadiology/CT ScansRehabilitationSkin CareSpine Care | SurgerySports MedicineUrologyVascular SurgeryWeight Loss Program

Center Profile: Memorial Hizmet Hospital | Romanian Patient Center

Evaluate a vast array of Memorial Hizmet Hospital | Romanian Patient Center

Memorial Hizmet Hospital | Romanian Patient Center : You are in safe hands!!!!
Home » Turkey
Contact Information:
Memorial Hizmet Hastanesi
+1 (303) 500-3821
Location:
Merter-Bahçelievler E-5 yanyolu,Eserkent yani,Bahçelievler
Istanbul, Turkey 
Memorial Hastanesi Hizmet | Böbrek nakli | Estetik Cerrahi | Kalp Bypass Ameliyatı | Popo Kaldırma | Laparoskopik Gastrik Bypass | Mide Bandı | Meme Büyütme | Diz Protezi Ameliyatı | Koroner Anjiyografi | İstanbul, Türkiye

Spitalul Memorial Hizmet, adresa serviciilor medicale de calitate, reprezintă o parte a Grupului Medical Memorial, ce oferă servicii medicale pacientilor din ţară şi din străinătate încă din anul 2000.

Spitalul Memorial Hizmet, conudus de către Grupul Medical Memorial, este primul spital din Turcia acreditat de JCI, fiind unul dintre cei mai importanţi furnizori de metode de tratament unic pentru fertilitate/infertilitate, IVF, ICSI, intervenţii chirurgicale robotice, pre-implantare, diagnostic genetic şi transplantul de ficat.

Spitalul Memorial Hizmet a fost fondat pe o suprafaţă de 11.000 m², fiind dotat cu 114 paturi, 4 săli de operaţie, sală de conferinţe pentru 120 de persoane şi parcare auto pentru 150 de automobile.

Spitalul Memorial Hizmet, oferă tratamente revoluţionare prin tehnologia avansată utilizată ;
Intervenţii Chirurgicale pentru Obezitate (Chirurgia în obezitate)

 • Bypass-ul Gastric Laparoscopic
 • Bandajul Gastric (Lap Band)
 • Gastrectomie Laparoscopică cu Clemă
 • Tratamente cu Balon Gastric

Transplant de Organe

 • Transplant de rinichi
 • Transplant de ficat

Toate operaţiile de chirurgie estetică şi plastică sunt specificate mai jos;

 • Ridicare Fesă (Lifting brazilian)
 • Chirurgie estetică post natală
 • Rinoplastie
 • Mărirea Sânilor
 • Lifting Facial

Chirurgia Cordului şi Proceduri

 • Coronarografia
 • Angioplastie
 • Angioplastia cu stern coronarian
 • Intervenţie Chirurgicală Bypass (Bypass coronarian Graft -CABG)
 • Chirurgia Valvei Aortice
 • Repararea Valvei Mitrale

Centrul de Transplant de Păr
Ortopedie

 • Înlocuire Şold
 • Înlocuirea Genunchiului
 • Intervenţii chirurgicale Tunel karpian
 • Tehnica Ilizarov

Spitalul Memorial Hizmet are drept scop oferirea serviciilor de tratament la cele mai înalte standarde într-un complex ce cuprinde toate ramurile medicale. Unitătile de radiologie şi laboratoarele echipate cu cea mai avansată tehnologie, transformă experienţa spitalicească a pacientilor “ într-un mediu de încredere, confortabil, propice pentru continuarea tratamentului”.

Personalul care deserveşte departamentul de pacienţi străini, coordonează toate aspectele legate de cererea fiecărui pacient, inclusiv cazarea, programarea, transportul rutier al acestuia. Obiectivul echipei este de a transforma experienţa spitalicească a pacientului în cel mai confortabil proces.

“Sunt foarte fericit că am ales Spitalul Memorial Hizmet! Vă Mulţumesc”
J. Carter, USA

Spitalul Memorial Hizmet este situat în inima oraşului Istanbul, un oraş minunat. Pe durata şederii la spital vă puteţi bucura de oportunitatea de a descoperii Istanbulul.

Alte locaţii ale Spitalului Memorial:
Spitalul Memorial Şişli (campusul principal)

Spitalul Memorial este primul proiect de servici medicale realizat de către Societatea de Investiţii Medicale Memorial, fondată în anul 1995. Primul pacient al spitalului Memorial a fost înregistrat în luna Februarie 2000.
 
Spitalul Memorial are o reputaţie de prestigiu în domenii precum cardiologia, chirurgia cardiovasculară, transplantul de organe, FIV şi genetică şi furnizează servici medicale de calitate în orice specialitate medicală.

Spitalul Memorial, în complexul său de 53.000 metri pătraţi, zonă acoperită, ce include capacitatea a 200 de paturi, parcare auto (10.000 metrii pătraţi şi capacitatea de a parca 300 de automobile), sistem central automat, sistem de asistenţă presiune pentru a ţine sub control temperatura şi umiditatea, sistem de transfer cu conducte pneumatice, şi sala de conferinţe cu capacitatea de 120 de persoane, oferă servici de asistenţă medicală la standarde internaţionale la nivel local şi internaţional.

Spitalul Memorial Atasehir
Memorial, care acţionează conform misiunii “ A fi în măsură de a furniza servici medicale de primă clasă, într-un mod etic, ce îşi merită valoarea de a avea o calitate la scară globală, pentru populaţia aflată în plină creştere de la an la an”, este susţinut în ţelul său de angajaţii spitalului ce îşi desfăşoară activităţile în această direcţie. După deschiderea Spitalului Memorial Istanbul, Spitalului Memorial Etiler şi Spitalului Memorial Suadiye, Grupul Medical Memorial continuă să lucreze pentru noi locaţii, începând cu consolidarea Spitalului Memorial Ataşehir.

Spitalul Memorial Ataşehir ale cărui operaţiuni se integrează în campusul central al Spitalelor Memorial, este o organizaţie care furnizează servicii medicale fondată pe o suprafaţă de 18.000 metri pătraţi, având capacitate pentru 130 de paturi de spitalizare.

Centrul nostru, care prin calitatea spitalelor Memorial, îndeplineşte cerinţele medicale tot mai mari ale regiunii, îşi propune să răspundă cerinţelor pacientului şi în cazurile de urgenţă.
 
Spitalul Memorial Antalya
MEMORIAL, este situat în oraşul Antalya, Perla Mării Mediterane…
Memorial, a facut pioneratul serviciilor medicale de calitate în Turcia, datorită oportunitătilor sale medicale, academice şi sociale, realizează evoluţii spectaculoase în domeniul privat de sănătate, unul din tre acestea fiind Spitalul Memorial fondat în Antalya, capitala turismului.

MEMORIAL este în Antalya!
Grupul Medical Memorial, care în fiecare an contribuie la vindecarea a sute de mii de pacienţi, prin Spitalul Memorial Antalya datorita standardelor sale de ınalta perfectiume determına o crestere a nivelului serviciilor medicale si ın orasul Antalia.

Spitalul Memorial Antalya, datorită dotari cu instalaţii de tehnologie superioară, echipei consolidate de medici şi serviciilor sale prompte de îngrijire a pacientilor, este un spital recunoscut la standarde internaţionale.

Spitalul Memorial Antalya este fondat pe o suprafaţă de 15.000 metri pătraţi, iar personalul său se compune din 400 de cadre medicale şi administrative.Complexul include132 de paturi 4 unităţi de reanimare, 28 de paturi pentru reanimare şi 5 săli de operaţie, aceasta complexa dotare li da posibilitatea de a oferi servicii medicale de tehnologie superioară nu numai oraşului Antalya ci întregii zone a Mării Mediterane, devenit primul punct medical la care pacienţii apelează în caz de necesitate.

Prin sistemul PACS; sistem de vizualizare simultanee a ımaginilor radiologice pe ecranul computerelor departamentul de radiologie este dotat cu cea mai modernă aparatură, camerele MR şi BT, unităţile de terapie intensivă care asigură monitorizarea continuă a pacientului, Sălile de Angiografie coronară şi Angioplastie, policlinicile decorate într-un stil care influenţează psihologia pacientului într-un mod pozitiv, saloanele pentru pacienţi şi arhitectura modernă a Spitalului Memorial Antalya, asigură pacienţilor săi atât calitate cât şi confort.

Periodic medici cu acreditari ınternationale ce profeseaza in celelalte spitale din Istanbul, vin periodic in acest spital datorita sistemului PACS, toate rezultatele de laborator si radiologice sınt verificate in comun, lucru care prevalează o sinergie medicală.
 
După Istanbul şi Ankara, da Vinci este acum şi în Antalya!
„ Robotica da Vinci”, recunoscută ca fiind cea mai recentă avansare tehnologică în lumea medicală, utilizată în centre deosebit de importante din Statele Unite ale Americii, precum şi din întreaga lume, după Istanbul şi Ankara, acum se află şi în Antalya.

'da Vinci', este utilizată în multe ramuri ttiintifice, în special în urologie şi ginecologie, fiind aplicată şi în Spitalul Memorial Antalya, primul şi unicul Centru de Chirurgie robotică din Regiunea Mediteraneană.

Spitalul Memorial Antalya, al treilea spital al Grupului Medical Memorial, lider în servicii de înaltă calitate în domeniul medical, posesor al certificatului de acreditare JCI care-i stabileşte standardele internaţionale, devenind primul spital admis de Asociaţia de Spitale Americane (AHA), ın afara de faptul ca tratează pacienţii din 65 de ţări din întreaga lume ın acelaş timp este şi un important centru din punct de vedere al turismului medical.

Spitalul Memorial Antalya, situat în centrul Kepez, ului cu acces la satele de vacanţă, aeroport şi autogară, prin cadrele academice experimentate, angajaţii amabili, infrastructura superioară şi dotările tehnologice, oferă servicii medicale de calitate în toate ramurile medicinii 7 zile 24 ore.

Centrul Medical Memorial Etiler
Scopul nostru pe care dorim să-l obţinem la Centrul Medical Memorial Etiler, este de a oferi diagnostice precise, rapide şi economice, precum şi de a oferi oportunități de tratament pentru toate afecţiunile legate de sistemul digestiv. Clinica noastră este echipată complet cu aparatură tehnologică de ultimă oră, unităţi de monitorizare, sisteme endoscopice, ERCP, iar tratamentele de motilitate cu laser sunt efectuate cu succes de către echipa noastră de medici care au o carieră academică şi o experienţă de nivel internaţional.

Suntem primul Centru Medical din Turcia care efectuează endoscopia „ Cu balon dublu” care permite ınvestigarea endoscopică a întregului intestin subţire. Suntem mândri de a aduce în ţara noastră această tehnologie nouă, care este disponibilă numai în câteva centre din lume.

Datorita sistemului ınformational ultramodern cu care e dotat, CENTRUL MEDİCAL MEMORIAL ETİLER este ın permanenta ın contact cu ultimile noutati din lumea medicala, pe care le aplica si ın Turcia.

Proceduri Medicale
Serviciile de asistenţă medicală furnizate de Centrul Medical Memorial Etiler sunt enumerate mai jos:

 • Endoscopia intestinului subţire ( prima operaţie de endoscopie cu balon dublu aplicată în Turcia)
 • Gastroscopie
 • Colonoscopie
 • ERCP (Endoscopic-Retrograd-Pancreatico- Colangiografie)
 • Biopsie hepatică
 • Polipectomie
 • Dilatarea cu balon pentru îngustări venoase
 • Aplicaţii Stent
 • Coagularea sângelui cu laser
 • Teste de motilitate

Centrul Medical Memorial Suadiye
Centrul Medical Memorial Suadiye şi-a deschis porţiile în anul 2003, în scopul de a oferi servicii medicale de înaltă calitate părţii Asiatice a Istanbulului.

Centrul Medical Memorial Suadiye este conceput cu scopul de a oferi soluţii rapide, eficiente şi permanente la problemele de sănătate, pentru o viaţă mai bună şi mai sănătoasă.

Departamentele medicale ale Centrului Medical Memorial Suadiye sunt următoarele:
Pediatrie, Interne, Obstetrică Şi Ginecologie, Urologie, Psihiatrie Şi Psihiatrie Clinică, Neurologie, Chirurgie Generală, Reumatologie, Ortopedie, ORL, Chirurgie Plastică Şi Reconstructivă, Laborator, Radiologie, Cardiologie, Oftalmologie Şi Chirurgie Oftalmologică, Nutriţie Şi Dietetică, Stomatologie, Dermatologie Şi Check- Up.

O caracteristică foarte importantă care face ca Centrul Medical Memorial Suadiye să fie diferit de celelalte centre ambulatorii,este că acesta este dotat şi cu un Centru de Diabet. Echipa de experţi a Centrului de Diabet lucrează în cooperare cu alte departamente medicale. Diabetul şi complicaţiile sale pot fi determinate cu un singur examen efectuat la acest centru, care oferă o comunicare între medic şi pacientul cu diabet zaharat pe toată durata vieţii. Scopul Centrului de Diabet este de a dezvolta conştiinţa socială şi de a minimaliza complicaţiile diabetului.
 
Servicii medicale de calitate internaţională
Centrul Medical Memorial Suadiye este considerat ca fiind filiala Părţii Asiatice a Grupului Medical Memorial, o instituţie de prestigiu ce furnizează servicii medicale de calitate la standarde internaţionale. Grupul Medical Memorial este primul centru medical din Turcia acreditat JCI, iar actual centrele acestuia sunt complet echipate cu aparatură de ultimă oră.

Vă rugăm Click aici pentru a solicita mai multe informaţii.Center Profile
Request Free Quotes
Make Appointment

Memorial Hizmet Hospital | Romanian Patient Center Packages

 • No record found

Memorial Hizmet Hospital | Romanian Patient Center Doctors

 • No record found

Memorial Hizmet Hospital | Romanian Patient Center Testimonials

 • No record found

Memorial Hizmet Hospital | Romanian Patient Center Articles

Search Keywords

Dentistry in Turkey, General Medicine in Turkey, General Surgery in Turkey, Heart Care/Surgery in Turkey, Orthopedic/Knee Surgery in Turkey,

En iyi Laparoskopik Sleeve Gastrektomi Hastanesi, İntragastrik Balon Merkezi, Ekonomik Karaciğer Nakli Kliniği, ucuz Rinoplasti Merkezi, Aort Kapak Cerrahisi Maliyet, En Kaliteli Orto Doktorlar, Hip değiştirme, Ekonomik Karpal Tünel Cerrahi Maliyet, Top Mitral Kapak tamir Hastanesi, En İyi Facelift Merkezi Faydaları Akredite Lap Band Cerrahisi Kliniği, Top Anjiyoplasti Hastanesi, İstanbul, Türkiye

PlacidWay.com provides information and travel related services. We do not provide health care services. We provide information solely for informational purposes and do not endorse any particular health care provider or facility or any particular health care service or treatment. We are not affiliated with any health care provider or service and we are not responsible for any health care service. Please consult with your own domestic licensed health care provider before seeking the services of any health care provider you learn about via our site.