Find Medical Procedures
Treatment Region/Country/City  
Search Here:
Refer a Friend
 
PlacidWay | Turism Medical | Tratamente Medicale in toata lumeaDaca ati raspuns nu la una dintre aceste intrebari, atunci sunteti in locul potrivit.

Bun venit la PlacidWay, o companie internationala de turism medical si wellness. Combinam ingrijirea medicala accesibila cu optiuni de turism medical exotic in destinatii internationale.

Pe ce ne concentram? Sa punem in legatura pacientii cu diferiti furnizori medicali din toata lumea.

La PlacidWay, ne straduim sa oferim cele mai bune resurse si informatii despre furnizorii medicali localizati in nenumarate destinatii internationale pentru a va ajuta sa luati o decizie sigura, eficienta si accesibila in ceea ce priveste ingrijirea dumneavoastra medicala.

La PlacidWay, credem ca ingrijirea sanatatii tine de alegerea personala. Suntem dedicati sa va oferim aceste optiuni. Indiferent ca sunteti in cautarea efectuarii unei operatii in strainatate, medicina alternativa, programe de sanatate si wellness sau a unei proceduri elective, ne dedicam eforturile pentru a va oferi doar informatii documentate legate de facilitati medicale, doctori si chirurgi din Asia pana in Orientul Mijlociu, din America Latina si destinatii din Europa.

La PlacidWay, combinam expertiza si experienta profesionistilor internationali din diverse medii, inclusiv tehnologie, turism si industrii hospitaliere, si domenii ale sanatatii pentru a va oferi cele mai bune optiuni pentru nevoile dumneavoastra in turismul medical.

PlacidWay este o companie cu sediul in Statele Unite, localizat in Denver, Colorado. Va oferim o experienta medicala si de wellness lipsita de stres, in cele mai cautate locatii din lume.

 

Prin PlacidWay, aveti acces usor si imediat la cei mai renumiti si respectati medici, chirurgi si la facilitati medicale din toata lumea.

Procesul PlacidWay include:

 • Trimiteti o Solicitare de Informații pentru conditia dumneavoastra medicala, tratamentele dorite, tara in care doriti sa calatoriti, orice doctor sau centru medical din lume pe care il preferati.
 • Alegem cu grija furnizorii de servicii medicale in baza nevoilor dumneavoastra.
 • Ne ocupam de intreg procesul pentru dumneavoastra, de la inceput pana la final, totul GRATUIT.

Vacantele medicale internationale, ofera nu doar ce e mai bun in chirurgie estetica, ortopedie, ingrijire cardiaca, obezitate sau proceduri stomatologice, dar si o destinatie minunata de vacanta.

La PlacidWay veti avea un punct de acces la ce este mai bun in lume in materie de furnizori de servicii medicale si wellness. Alegerea este a dumneavoastra!

 • Proceduri chirurgicale precum ortopedice, a coloanei vertebrale, ingrijiri cardiace, tratamente pentru cancer sau operatii pentru pierderea greutatii
 • Proceduri cosmetice incluzand chirurgia plastica, operatii pentru ochi si LASIK, si stomatologice
 • Proceduri de specialitate incluzand tratamente de fertilitate, de tratare a bolilor cronice, cu celule stem, si programe de reabilitare
 • Programe wellness incluzand spa-uri medicale, programe de detoxifiere, anti-imbatranire si medicina alternativa

Aproape oriunde doriti. PlacidWay a dezvoltat relatii cu cei mai buni furnizori medicali pe aproape toate continentele (exceptand Antartica). Cu furnizori in peste 24 de tari din toata lumea, PlacidWay va ofera acces la destinatii de top pentru  ingrijiri medicale si stomatologice care includ:

 • America – de Nord si de Sud
 • Asia (de la Tailanda la India, Coreea de Sud si China)
 • Europa centrala si de Est
 • Africa si Orientul Mijlociu

Combinarea turismul cu ingrijirea medicala este viitorul medicinii pentru milioane de oameni. Indiferent ca sunteti in cautarea unui timp scazut de asteptare, de proceduri specializate sau operatii, solutii medicale mai ieftine sau medicina alternativa care nu sunt disponibile in orasul sau regiunea dumneavoastra, turismul medical este o optiune viabila in economia globala din zilele noastre.

PlacidWay are experienta in domeniu si continua sa creasca si sa dezvolte relatii cu cei mai buni doctori, chirurgi si facilitati medicale din toata lumea. Suntem una dintre cele mai bune resurse, cu o singura oprire, de pe Internet.

Datorita relatiilor noastre cu furnizorii internationali, va punem la dispozitie pachete de turism medical care va ofera ce e mai bun din ambele domenii, asa ca profitati! Experimentati expertiza si abilitatile celui mai bun dintre cei mai buni – la dumneavoastra acasa sau intr-o destinatie exotica.

Nu amanati necesitatea ingrijirilor medicale sau stomatologice doar pentru ca nu aveti acces la ele in orasul sau regiunea dumneavoastra. Nu evitati o procedura chirurgicala din frica ca nu v-o veti permite. Aici va putem ajuta. Este treaba si misiunea noastra sa va oferim acces la ingrijiri medicale de calitate si la preturi accesibile, indiferent unde sunteti.

Contactati-ne in legatura cu intrebarile dumneavoastra. Vom face tot posibilul sa va furnizam raspunsuri si optiuni. Pana la urma, toata lumea are dreptul sa-si faca propriile alegeri in ceea ce priveste ingrijirile medicale. Vizitati-ne la www.PlacidWay.com – va putem ajuta sa scapati de stres si sa gasiti ce este mai bun si mai potrivit nevoilor dumneavoastra.

Spitale in toata lumea | Tratamente in Strainatate | Turism pentru Sanatate | Turism Medical | Centre Medicale de Top | Spitale de Elita | Cei mai Buni Doctori | Ingrijirea Sanatatii | Tratamente Medicale de Top

Pachetele noastre
New Face Package from Ekip
Special Dental Packages in Turkey
Da Vinci Robotic Surgery at Florence Nightingale Hospital Group
IVF / ICSI Package by Jinemed Hospital
Hair Transplantation in Turkey
Gastric Bypass Surgery Package in Turkey
Angioplasty in Istanbul Turkey
 
Centrele noastre
Hospitadent Dental Group
Solis Health & Wellness Tourism
Tourmedical Cosmetic Dental Holidays
Memorial Hizmet Hospital | Romanian Patient Center
Anadolu Medical Center | International Hospital Istanbul
Izmir Dental Clinic
© PlacidWay, LLC 2007 - 2014. All Rights Reserved